Tristar Clean AB är ett familjeägt företag 

med säte i Vänersborg.


Företaget grundades av Gilbert Helgesson 1998 och drivs numera av Tommy Helgesson och Thomas Helgesson.

Vi är stolta över att under 18 år ha kunnat upparbeta den stora kundkrets vi har i dag, mycket tack vare ringar på vattnet från nöjda kunder. Vi lägger stor vikt vid personlig service och stor tillgänglighet.

Mestadelen av våra kunder finns i området runt Uddevalla/Vänersborg/Trollhättan, men vi har också verksamhet i bl.a Lidköping, Skövde, Lysekil, Helsingborg, Halmstad, Falkenberg, Varberg, Malmö, Göteborg, Kungsbacka, Växjö och Karlstad.

Vi erbjuder allt från hemstäd, golvvård, fönsterputs, fasadtvätt, flyttstäd, byggstäd och flygplansstädning till rengöring av bankomater, hämtning och leverans av mat, andra hushållsnära tjänster och kundrådgivning. Våra arbetstider är anpassade till våra kunders behov.

Vår affärsidé och slogan är "Allt mellan himmel och jord". Vi är flexibla och vill ge våra kunder den hjälp de behöver även om det inte ligger inom ramarna för våra grundavtal. Vi vet att det dagligen i ett aktivt företagande uppstår många oförutsädda situationer som måste lösas. Frågan är om det är vaktmästaren, affärsbiträdet eller VD´n som gör det? Vi erbjuder oss!  

 

Vi önskar dig hjärtligt välkommen till vår hemsida och hoppas du hittar det du söker!

         Ta kontakt med oss, så lovar vi att göra vårt allra bästa för att uppfylla dina önskemål! 

 

Vänliga hälsningar

         Tommy och Thomas Helgesson med personal