Lokalvård och all typ av städning åt företag

Vi arbetar idag med ett stort antal företag i varierande storlekar inom flera olika branscher. Vår långa erfarenhet och vår flexibilitet och förmåga att alltid lösa det som efterfrågas, gör oss till en pålitlig samarbetspartner.

 

Byggstäd

Det är ofta många hantverkare inblandade vid ny- och ombyggnationer, vilket kan göra det svårt att boka tider för slutstäd. Vi försöker alltid tillgodose kundens tuffa tidsplaner.

Flyttstäd

Skall ni flytta verksamheten? Vi tar hand om flyttstädningen, som ställer höga krav på utförande och detaljer. Det är viktigt att lämna ifrån sig lokalerna i snyggt skick. Vi fixar dessutom iordningställandet i de nya lokalerna om så önskas. Om var och en gör det den är bäst på så blir det effektivt och lönsamt för er – vi städar under tiden som ni fullt ut kan fokusera på er kärnverksamhet.

Dagligstäd

Oavsett vilken verksamhet ni bedriver så är vi säkra på att trivseln för både anställda och kunder blir högre om det är snyggt och rent. Detta skapar trivsel i era lokaler som i förlängningen blir en riktigt lönsam affär. Kontakta oss, så kan vi tillsammans med er utforma städtjänsterna utifrån era behov.

Storstäd

Skräddarsydda lösningar utifrån kundens behov. Allt som inte görs dagligen eller en gång i veckan kan ingå i denna tjänst. Behovet kan se olika ut beroende på vilken verksamhet ni bedriver, och hur era lokaler ser ut.

Butiksstäd

Vi följer med i utvecklingen och uppfyller livsmedels-branschens höga krav på renlighet. Vi kan därför erbjuda att ta hand om allt städ i de flesta butiker. I varuhusen finns alltid en arbetsledare tillgänglig varje morgon som kan hantera oförutsedda händelser. På detta sätt kan ni alltid känna er trygga i att arbetet flyter på och att ytorna är rena när kunderna strömmar in.

Kontorsstäd

Vi städar kontor med tillhörande allmänytor.

Hos flera kunder står vi för övriga tjänster också, som entrémattor, fruktleveranser, kaffeautomater mm.

Fönsterputs och golvvård skrivs in i avtalen enligt era önskemål. Händer något oförutsett lovar vi att göra vårt bästa för att hjälpa er att lösa det! Vår välutrustade maskinpark gör att vi snabbt och effektivt kan ta hand om stora ytor.

Entrémattor

När du hyr dina entrémattor av oss så ingår tvätt och byte av mattor så det alltid känns fräscht och välkomnande i er entré.

Vi skräddarsyr lösningar med önskad storlek, färg och hur ofta mattorna ska tvättas/bytas.

Vi kan även erbjuda mattor med din företagslogotype.

Städning av bussar och flygplan

Alla resebolag vill ha glada resenärer. Om ni anlitar oss för att städa era bussar, eller flygplan så ser vi till så att de som skall resa med er kan sätta sig ner på en plats som är ren och fräsch. Rena golv och säten, tömda papperskorgar och avtorkade hårdytor är sådant som är med och skapar det helhetsintryck som är så viktigt för att resan skall bli njutbar.

Specialtjänster

Vi erbjuder städutbildningar, rådgivningar och försäljning av städutrustning

Kvalitetsuppföljning

Vi följer upp och tar ansvar för att vår del av ingångna avtal följs. Vi genomför kontrollerande städronder med dokumentation som kunden har tillgång till. Hur ofta vi kontrollerar och vad som ingår i städronderna kan se olika ut beroende på hur avtalen är formulerade.

Kontaktformulär

Jag godkänner att mina uppgifter sparas i syfte att kontakta mig.