Fönsterputs, veckostädning och all typ av städning åt privatpersoner

Sätt dig ner, luta dig tillbaka och låt oss göra jobbet!

 

Unna dig ett bekvämare liv med RUT

Med möjlighet till RUT-avdrag ökar möjligheten att för vetiiga pengar unna sig den städhjälp som du så väl förtjänar. Vi tar hand om all administration kring avdraget, så du som kund får en nettofaktura från oss, och slipper därför ligga ute med pengar i onödan.

LÄNK TILL MER INFO OM RUT OCH HUSHÅLLSNÄRA TJÄNSTER

Hemstäd

I vår service ingår de moment som är vanligt i en normal veckostädning i hemmet. Exempelvis dammning, dammsugning, våttorkning, städ av badrum, toaletter, dusch/badkar och rengöring av kök.

Flyttstäd

Vi erbjuder rengöring av lägenheter, radhus och villor inför ägarbyte eller flytt. När alla möbler och annat bohag har flyttats ut, tar vi hand om resten. Vi följer bostadsbolagens standard i vad som ingår i flyttstäd.

Storstäd

Skräddarsydda lösningar utifrån kundens behov. Allt som inte görs dagligen eller en gång i veckan kan ingå i denna tjänst. Behovet kan se olika ut beroende på typ av boende, vilka ni är och hur många ni är i hushållet.

Fönsterputs

Tycker du det är roligt och enkelt att putsa fönster? Det tycker vi! Vi tvättar gärna fönstren åt er – med van hand och effektiva arbetsmetoder åtar vi oss alla typer av fönsterputsning – även på svåråtkomliga ställen.

Byggstäd

Det är ofta många hantverkare inblandade vid ny- och ombyggnationer, vilket kan göra det svårt att boka tider för slutstäd. Vi försöker alltid tillgodose kundens tuffa tidsplaner.

Dödsbo

Att städa ur ett dödsbo är i stora delar samma som flyttstäd. Med den skillnaden att vi erbjuder oss att ta hand om allt bohag och magasinera detta tills dess att bodelningen är klar. Ni köper i detta fall inte enbart magasinsutrymme, utan dessutom tid, så ni har möjlighet att i lugn och ro kvittera ut bohaget när tiden är mogen för detta.

Visningsstädning

När en lägenhet eller ett hus skall säljas är det viktigt med ett bra första intryck för de som kommer på visning. Vi gör specifika städningar med tanke på detta, både invändigt och utvändigt.

En gång om året

Det dagliga städet är lätt att komma ihåg. Städarbeten som behöver göras mer sällan, och som i många fall är både tråkigare och jobbigare att utföra glöms ofta bort. Vi hjälper er gärna med alla dessa arbetsuppgifter. Exempel på detta kan vara: Rengöring i och bakom ugn och spis. Rengöring bakom kyl/frys. Rengöring runt ventilationskanaler. Städ i tak. Grovrengöring i dusch och bakom badkar.

 

RUT och hushållsnära tjänster

Som privatkund har du möjlighet att nyttja det som i dagligt tal kallas RUT-avdrag. Du får skattereduktion på arbetskostnaden, och vi sköter allt det adminstriva kring detta. Tänk på att hushållsnära tjänster även kan innebära gräsklippning, fönsterputs, tvätt, sofftvätt, madrasstvätt och liknande.

Kontaktformulär

Jag godkänner att mina uppgifter sparas i syfte att kontakta mig.