Städmaterial och städtjänster i stor omfattning

Såväl företagskunder som privata kunder kan vända sig till oss för allehanda varor och tjänster. Om ni har andra önskemål än det som är uppräknat som standard, så hör gärna av er – vi gör allt vi kan för att lösa det som behöver lösas.

 

Entrémattor

När du hyr dina entrémattor av oss så ingår tvätt och byte av mattor så det alltid känns fräscht och välkomnande i er entré. Vi skräddarsyr lösningar med önskad storlek, färg och hur ofta mattorna ska tvättas/bytas. Vi kan även erbjuda mattor med din logotype.

Kaffemaskiner

Bekvämligheten med en kaffemaskin som alltid är redo att fylla på din kopp är kanske den största fördelen med att hyra kaffemaskin istället för att brygga i den gamla bryggaren. Att det dessutom blir färre koppar som hälls ut och går till spillo är både en miljömässig och en ekonomisk fördel. Hyr er kaffemaskin hos oss – bra priser, bra service och framförallt gott kaffe.

Fruktkorgar

”Frukt är inte godis” Nej, det är mycket bättre! Hos oss kan ni till fasta kostnader köpa fruktkorgar som vi hela tiden fyller på.

Gräsklippning

Snyggt och rent inomhus är det som man först förknippar oss med, men glöm för den skull inte av att klippa gräset – eller rättare sagt; låt oss göra det. En bra tjänst att köpa för er som kanske inte har tiden eller fysiken för detta.

Golvvård

Ett nybonat eller vaxat golv blir som nytt. En riktigt uppskattad tjänst där man får ett golv som håller länge, och man kan spara pengarna länge innan man behöver lägga nytt. Vi har även maskiner som rengör heltäckningsmattor på djupet, något en vanlig dammsugare inte kommer i närheten av.

 UthyrningVissa av våra maskiner hyr vi även ut till fasta priser. Tala om ert behov för oss så kan vi avgöra ifall vi har maskiner som vi kan hyra ut, eller om det kanske är bäst att hyra både maskin och professionell arbetskraft.

Förbrukningsmaterial

Vi har det mesta som behövs till kontoret, köket, toaletterna m.m. Givetvis arbetar vi även här med service som främsta ledord, och levererar till din adress snabbt och säkert. Som extratjänst kan vi även erbjuda skåpservice, dv.s. att vi inventerar fortlöpande och fyller på det som behövs. Material som erbjuds är bland annat: papper, tvål, plastmuggar, doftsprayer, diskborstar diskmedel. Kontakta oss så lägger vi upp er som materialkund.

 

Städmaskiner

Vår välutrustade maskinpark gör att vi snabbt och effektivt kan ta hand om stora ytor.

Kontaktformulär

Jag godkänner att mina uppgifter sparas i syfte att kontakta mig.